This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 152

Köksutsikten i detta nu. Det ska erkännas att tanken på att inte ha den känns ledsam. Men å andra sidan är det ju knappast den enda vackra utsikten här i världen, eller hur?

2 kommentarer

  1. Nej, det är den inte. Jag trodde länge att utsikten från vårt fönster i vardagsrummet i Malå, ja, det var nog den vackraste i världen. Sen blev utsikten över ett blommande rapsfält i Skåne det vackraste i världen. Och nu är havet och kala klippor i landet Halland det vackraste jag vet. Det finns många hem. Olika slags.

  2. Author

    Ja. Jag har aldrig bott så här länge på samma ställe sedan jag flyttade hemifrån som 16-åring, så här har jag verkligen trivts. Och gör fortfarande.
    Men, nu är det dags att gå vidare och det är alldeles rätt beslut, det vet jag.
    Jag ska se till att hitta någonstans att bo där det också finns en utsikt jag tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *