Trött men glad & stickande

Chrille var här över helgen och vi hade såå kul tillsammans. 🙂
Vi knatade hit och dit och nästan överallt på Söder i lördags. Handlade några småsaker, åt långlunch och bara trivdes.
På kvällen var vi på bio i Heron City tillsammans med Rickard och Tommy, vi såg It Chapter Two. Filmen var helt ok, men inte alls lika bra som del 1. Chrille och jag gav den 6 av 10 i betyg. Tyvärr var själva bioupplevelsen inte rolig alls; publiken betedde sig vidrigt. Pratade, grejade med sina mobiler, nån hade med sig en laserpekare (!) och folk applåderade när nån sa nåt roligt. Vad i helv…?!
Aldrig varit med om något liknande. Det blir bio i Örebro i fortsättningen.

Igår skjutsade jag hem Chrille till Örebro, helt perfekt för då fick vi ju umgås även när han skulle resa hem. 🙂
När jag lämnat av honom for jag en sväng till Marieberg och handlade lite material till ett korsstygnsbroderi för det blev jag sugen på, och sen vidare till gården. Rickard och grabbarna hade kört dit en av bilarna och så tog vi min tillbaka till Rönninge.

Idag är jag trött trött trött efter helgens eskapader så det är vilodag med enbart stickning på schemat. Hoppar lite mellan projekten men mest stickar jag på denna. Snart dags att sätta ärmmaskorna på tråd.

Funderar också på min frisörtid denna vecka: köra på som vanligt eller klippa kort? Det lutar åt det senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.