The Stig behöver ett nytt hem

The Stig, a.k.a. Stiggen, StiggyWiggy, Piggy, The Stigster, Farbror Ove, söker fortfarande nytt hem. Han är verkligen världens goaste, roligaste och keligaste mot allt och alla – utom andra katter, så han behöver bo på landet med inga eller få andra katter nära.

Väldigt speciell liten personlighet som pratar mycket, gärna sover i sängen och älskar att bli kliad på magen. Van utekatt och måste få fortsätta vara ute mycket. Duktig musjägare. Hundvan. Jag har inte haft honom sedan han var liten så hans exakta ålder vet jag inte, men ungefär 7. Han är kastrerad och helt rumsren. Jag har en kattlåda som han använder helt perfekt när han är inne. Jag älskar den här polarn, men för hans skull.

3 Comments

 1. Nu önskar jag att jag bodde i Sverige. En vit katt som Stigge är precis vad som fattas mig och som skulle passa finfint på min gård. Men tyvärr min flytt dit långt fram i tiden och ännu inte ens planerad.

 2. Tror du får ändra bredden på bloggen. Den är ganska stor. Så dina vackra bilder blir ENORMA!
  Hoppas ni får en fin helg!
  // Anna

  1. Author

   Hur läser du bloggen? Dator? Telefon? Vilken webbläsare?

   Bilderna är 800 pixlar breda, vilket inte är så jättestort i bloggsammanhang, så jag undrar lite vad du använder och hur stor skärm du har?

Leave a Reply

Your email address will not be published.