This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 91

Hualigen vilken besvärlig natt. Det tog evigheter att somna p.g.a. kramper i ben och rygg och sen vaknade jag av samma igen vid 5-tiden. Det går inte att vara stilla när det är på det viset så mer sömn var inte att hoppas på. Det är som en kombination av kramper och spasmer och jag ligger/sitter och “ålar”. Som myrkrypningar fast det gör ont, ungefär. Jag har medicin som är muskelavslappnande, men den hjälper inte så bra. Vi får se om min nya (världsbästa) läkare har något alternativ till den som jag kan testa. Sömnen störs inte alls lika mycket av smärta nu som den gjorde förut, men kramperna rår inte morfinet på. Jag hoppas, hoppas vi kan hitta en lösning på det för det är väldigt störande och det händer att jag knappt sover nånting på flera nätter i sträck. Vanligast är att jag vaknar i ottan dock. Ja, inte för att det är så mycket bättre förstås.

Vanligtvis kliver jag upp och börjar min dag, helt enkelt. I morse ville jag inte det för Rickard är ju här och han sov så gott och klockan var ju bara hiskeligt tidiga 5, så jag satt i min säng och stickade och lyssnade på ljudbok. Än en gång: vad gjorde man utan stickandet?

På Facebook kom ovanstående upp som ett minne från förra året, idag. 🙂
Rickard var inte jättesugen på att bada men…
Ja himmel vad roligt vi hade på den där allra första segelturen! Och jag minns hur härligt det var att bada från båten, och hur roligt det var att ligga i havet och guppa omkring i svallvågorna från passerande båtar. 🙂

Vi har varit i Örebro idag och fixat diverse ärenden (bl.a. ett HIMLA trevligt, vad får ni se imorgon 🙂 ) och när Rickard varit in på en mack en sväng för att förlänga hyrbilstiden (Jaguaren är fortfarande på verkstad) så hade han köpt mitt favoritgodis åt mig…haha. 🙂

Väl hemma igen var jag alldeles slut så det blev en stunds vila. Qvick tyckte det var en finfin idé.

Om det känns bra att vara nyförlovad? Svar ja! 🙂

Kvällen ägnas åt koftstickning och tefatsätande till några avsnitt av Ett fall för Vera (SVT Play).
Tefatsätandet är det enda som riktigt funkar; hjärnan är så slut så stickning och tv-tittande måste göras i omgångar på några minuter bara.

Ja och så funderar jag på höns. Det gör jag rätt mycket just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *