Tänkarkväll i holken

Det jag tänker på och testar kan jag dock inte visa, så ni får en bild på polarna när de letade godis på eftermiddagen. 🙂

Förhoppningsvis kommer det att hända en hel del här framöver. Ulliga, stickiga grejer. 🙂

Klockan är halv 1 på natten så det har varit sovdags en bra stund men… bara ett varv till…

4 Comments

 1. Sovdags? När en kan sticka ett varv till! Passa på att sticka innan Qvick eller katterna blänger på dig och tycker att det är dags att släcka lampan 😉 Min lilla valp gjorde det tydligt igår att det var sovdags – hon la sig för att sova på garnnystanet. Bara att sluta sticka och gå till sängs.
  Ulliga stickiga grejer låter spännande – jag tycker att det är toppen att du publicerat dina mönster här igen, men jag älskar dina fina bilder både från gravfält och glittrande ögon i sommarsjöar också.

  1. Author

   Men gulledej, vad fin du är, tack!!
   Ibland känns det som att varför bloggar jag egentligen, men såna här kommentarer gör en ju superglad!

   Vad har du för valp? Sort, menar jag. 🙂 Det blir nog valpbus här med snart…:)

   1. Vi har en Tysk spets, klein (storleken större än Pomeranian men väldigt lika i utseende och sätt). Vår lilla väger nu 1.8 kg men hon är liten även för rasen. Hon är 7 månader gammal – vi har haft henne i tre veckor. Planen var valp till sommaren men så kom den där c-sjukdomen och hunden behövde omplaceras… Vi tänkte i mindre än 5 minuter och har inte ångrat oss!

    Spännande med valpbus! Undrar vad de andra fyrbenta kommer att säga, dotterns hund är inte helt förtjust i vår – ännu 🙂
    (Och ja – uppfödaren till hunden och jag har bra kontakt så alla som undrar kan vara lugna! Uppfödaren vet hela historien och är trygg med att hunden har ett bra hem hos mig nu när det blev så som det inte skulle.)

    1. Author

     Låter som ni har det finfint tillsammans! 🙂

     Qvick är jag rätt säker på kommer att älska en liten busbrorsa, han är otroligt lekfull och ääälskar att busa med andra hundar. Katten är van vi det här laget och en nykomling lär snabbt upptäcka att katter är vassa om man inte låter dem vara ifred. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *