Stockholm med Elisabet

Åh en sån härlig dag det har varit! Elisabet är ju på lite semester i Stockholm och eftersom jag råkade befinna mig där jag också så bestämde vi att vi skulle ses. Såå roligt att äntligen ses igen! Det går alldeles för länge mellan gångerna egentligen.

Ja det var ju ett äventyr, bara det att ta sig med pendeltåg från Rönninge till T-centralen, haha. 100% lantis. Men det gick bra, jag kom rätt!

Det blev picknick vid vattnet med god mat från hötorgshallen.
Där satt vi länge och njöt av det härliga vädret.

Vi promenerade omkring lite hit och dit och hamnade i Gamla Stan. Stortorget är mysigt!

Underbara timmar var det, tillsammans med Elisabet. Det är något extra fint med vänner som hängt med länge, som känner en väl, som man delat så mycket med. Ett slags hemma.  Och jag fick en klump i halsen när det var dags att säga hejdå för den här gången.

Jag lyckades ta mig tillbaka till Rönninge med rätt tåg, också. Inte illa jobbat för en lantis med inget som helst lokalsinne. ; )

Ja sen var jag alldeles trött och ontig i kroppen så jag slocknade på Rickards soffa ett par timmar, men det var det verkligen värt!

Och nu är jag hemma i Närke igen. På lördag är det tävlingsdags, då är det Höstsprinten i Hällefors. Jag läääängtar!

7 Comments

 1. Nu blev jag nästan avundsjuk!

  Var ni in och tittade på sandaler i Gamla stan? Darling E hade någon intressant butik med en ännu intressantare innehavare! Hon deserterade från USA under Vietnamkriget eller hur det nu var och hamnade i gamla stan…

  1. Author

   Du får hänga på nån gång! Åh så roligt det vore!

   Vi var inte till sandalaffären, hon lever visst inte längre, innehaverskan.

   1. Hon var tämligen gammal när vi var dit för 9-10 år sedan så jag är inte jätteförvånad.

   2. …och jag antar att Brynn Settels, som varit med i Dag Vag under namnet Bumpaberra, är hennes son…

    Nu ska jag sluta googla och börja jobba igen! 🙂

    1. Author

     Jag gillar när du googlar! 🙂
     Och nu blev jag sugen på att lyssna på Dag Vag, tack som påminde!

    2. Roberta Settels är död sedan många år tillbaka och jag tror att sandalbutiken också här hädangången ,-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *