Sorg

Hur skriver man och berättar hur ens hjärta gått i kras?
Rakt på sak bara, antar jag. Lilleman har flyttat tillbaka till uppfödaren. Jag är inte så bra i kroppen som jag trott. Aktivitet nästan konstant, nästan dygnet runt, klarar inte den här kroppen. EDS-jäveln vann den här
ronden. Jag hatar EDS. HATAR. Det har tagit så mycket från mig.
HATAR.

Sorgen tuggar fortfarande alldeles rå, tuggar hjärtat i strimlor. Lilleman kommer till ett nytt hem, ett som stått i kö och nu är överlyckligt, så slutet gott ändå trots allt. Hund blir det framöver, men en äldre. När rätt hund dyker upp. Världens finaste uppfödare och vän stöttar till 100%.

Mer än så tänker jag inte skriva om saken och jag vill inte prata om det, det är för jobbigt. Det är ett av mitt livs värsta beslut.

Tröstshoppar ljusslingor i kubik (Rickard är glad att vi har varsit hus) och har smygstartat vinter-/julmyset redan. Bara för att jag vill och kan. Jag behöver ljuset.

7 Comments

  1. Vad tråkigt. Men vilket starkt och svårt beslut du tagit, modigt.
    Kram / Kristina

  2. Men vad tråkigt! Men vad starkt av dej att ta det mycket svåra och riktiga beslutet. En gång var jag tvungen att ta ett liknande beslut då livet hade radikalt ändrats, ja vänts upp och ner. Jag var tvungen att ta beslutet att sälja min då 4-åriga vorsteh. Det är flera år bort men gör ont fortfarande.
    Kram till dej, Lena i Östersund

  3. Fy så trist för dig lider med dig både vad det gäller sjukdomen och att du fått lämna tillbaka valpen

  4. Så tråkigt! Så ledsen för din skull!
    // Många kramar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *