Sjalen är igång och sockor har landat i Australien

Så här långt hann jag igår kväll. Jag bestämde mig för en slätstickad sjal som får en spetskant sent. Dels för att då vet jag att min utbrända hjärna klarar det och dels för att garnet i sig är så himla vackert och det syns ju som bäst i slätstickning. Garnet (Malabrigo Rios) är underbart att sticka med och färgen… jag älskar färgen!

Jag varvar två nystan eftersom garnet är handfärgat och det kan skilja en hel del från härva till härva. Jag växlar efter 2 varv. Stickar med stickor 4,5 mm.

Sockorna i Crazy Zauberball som jag stickade har nu landat hos min vän Glenn i Australien. De passar perfekt och han är nöjd och glad. Hurra! 🙂

4 thoughts on “Sjalen är igång och sockor har landat i Australien

  1. Vilken ljuvlig färg på sjalen! Vilket bra tips att växla mellan nystanen – det borde jag göra lite oftare…

    1. Jag gör alltid så med handfärgat garn, det kan ju skilja väldigt mycket. Samma om jag stickar med garn från olika färgbad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *