Sannerud och Tiveds kyrka

Jag skulle köpa solrosfrön till fåglarna och bestämde mig för att se om lanthandeln i Sannerud har sånt (det har dom). Sannerud är verkligen fint och hur fint är det inte att det finns en affär så nära, här mitt ute i skogen. Det jag kan ska jag handla där i fortsättningen. Vill man att såna ställen ska leva måste man också stötta dem, inte bara tycka att de är fina.

Ja, sen hittade jag en kyrka och kyrkogård också, så glad jag blev!

Närmast i bild är caféet (och tydligen också kafferosteri) och efter det, lanthandeln.
Caféet har öppet lördagar och söndagar nu, jag funderar på att ta med Chrille dit på en fika på lördag när han kommer hit och hjälper morsan flyttstöka lite.

Byn ligger såå vackert längs sjön Unden.

Sen for jag hem genom skogen och kände mig så himla glad och tacksam för att jag får bo så här!

 

2 Comments

  1. Jaaa! Stötta lokala affärer! Det bästa man kan göra!

    1. Author

      Om man kan ska man absolut göra det tycker jag. (Är man fattig är det svårt, jag vet för där har jag varit i så många år.)
      Den här lanthandeln ligger närmare oss än Ica i Laxå. Lanthandeln är ju förstås lite dyrare, men det kostar mer bensin till Laxå än till Sannerud. Då kan man lägga dom slantarna hos lanthandeln och folk som tar en massa initiativ istället. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *