This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 200

Oktobermorgon på gården. Man kan bli lyckofnattig för mindre. 🙂

Vaknade 5 och var såå kissnödig, bara att klä på sig och gå ut till dasset. +2 ute och efter det var jag ju inte sömnig längre så nu vid 7 har jag redan hunnit elda, äta frukost, mata fyrbeningarna, packa upp och röja lite m.m.

Tänkte visa lite hur det ser ut just nu. Stökigt förstås, men det händer ju lite varje dag i alla fall. Idag tänkte jag försöka fixa gardiner. Köpte gardiner på Ikea igår men de är ju förstås alldeles för långa, så de måste sys upp.

Lycka är att ha fler omgångar ved inburen, speciellt om morgonen.
Jag ska fixa en ordentlig vedlår, så ska grabbarna få fylla den åt mig då och då. Det är otroligt skönt att slippa ge sig ut på morgonen och hämta ved det första man gör.

Nu ska jag slå mig ner i soffan och sticka en stund.

Michelin myser på kylskåpet. 😀

4 kommentarer

 1. Det blir spännande att följa med längs vägen. Att ha ved inne är drömmen. Att i kyla gå ut för att hämta in mera, är ingen höjdare.

  1. Author

   Nej man är verkligen inte sugen på det på morgonen, och än mindre så blir man sen när det är en massa snö ute också.

 2. Ulrika: köp en sån här pink-lady eller .., ja, dom finns på apoteket! Suverän liten potta för kvinnor (eller män) med lock, helt perfekt att använda, som en tillbringare. Det blev min räddning i båten!

  1. Author

   Ja jag har funderat på det, vore skönt mitt i natten om inte annat. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *