This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 151

Igår var det rallysprint i Surahammar i samband med Suradagarna. En riktigt rolig liten sprint mitt i centrum. Förra gången vi åkte där ösregnade det precis hela dagen men den här gången var det soligt och fint. Och varmt: +28. Puh. Inte riktigt så att man ropar hurra då, när man ska hoppa i overall och hjälm och sitta i en bil. Men, kul var det!

Bilen gick kanonbra och vi körde riktigt, riktigt bra tider. I alla åk (det var 4 totalt) utom nummer två…då släppte det rätt som det var och vi gled en bit, missade där vi skulle svänga och fick backa. 🙂 Bara nån halvmeter, men sånt äter sekunder fort.

En åttondeplats slutade vi på. Hade vi inte kört bort oss på tvåan där så hade vi legat runt 3-4 plats. Men, det är sånt som händer och jäklarns roligt är det vilken plats man än slutar på. 🙂

Väl hemma i Striberg igen så kom Rickard och hämtade mig för några dagar i Rönninge innan jag drar norröver för att hälsa på Micke.

Vi började med ett dopp i Ramsjön och det var himmelskt! Jag var såå varm och svettig efter rallydagen, att kliva i svalt och skönt vatten då är uuunderbart!

Sen blev det färd mot Rönninge och en efterlängtad vovve, som varit här några dagar redan. Han ska vara här medan jag är i Örnsköldsvik. Stickning i sommarkvällen, en perfekt avslutning på en fin dag!

2 kommentarer

    1. Author

      Jag ska allt hålla koll på dig. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *