This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 237

…för 3 år sedan, att jag skulle äga fem baddräkter och en bikini som används flitigt…då hade jag garvat så jag satte garnet i halsen. 😀 Idag inhandlades två nya baddräkter, alltså, så nu är jag uppe i fem. Triumph-butiken ute i Marieberg har halva priset på badkläder just nu, woohoo! En av de jag har sen tidigare börjar bli sliten och en annan är sådär-bekväm, så jag är glad över dagens fynd.

Morgonen började med stickning och kaffe i förtältet, med finaste fina sällskapet – en på var sida om min stol. 🙂

Sen drog vi iväg på lite ärenden och lunch på Marieberg, följt av fika på ljuvliga Tant Grön i Vintrosa.
På hemvägen blev det ett uuunderbart dopp i Ramsjön. Lycka!

Doften av solvarm tallskog, DET är verkligen sommar för mig!

 

2 kommentarer

    1. Author

      Visst är det! Det doftar så otroligt gott och det är så somrigt! 🙂

      Tack! Jag hoppas din varit fin med. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *