Om någon hade sagt till mig…

…för 3 år sedan, att jag skulle äga fem baddräkter och en bikini som används flitigt…då hade jag garvat så jag satte garnet i halsen. 😀 Idag inhandlades två nya baddräkter, alltså, så nu är jag uppe i fem. Triumph-butiken ute i Marieberg har halva priset på badkläder just nu, woohoo! En av de jag har sen tidigare börjar bli sliten och en annan är sådär-bekväm, så jag är glad över dagens fynd.

Morgonen började med stickning och kaffe i förtältet, med finaste fina sällskapet – en på var sida om min stol. 🙂

Sen drog vi iväg på lite ärenden och lunch på Marieberg, följt av fika på ljuvliga Tant Grön i Vintrosa.
På hemvägen blev det ett uuunderbart dopp i Ramsjön. Lycka!

Doften av solvarm tallskog, DET är verkligen sommar för mig!

I övrigt händer inte så mycket just nu; jag är så förfärligt trött. Utmattningsskit. 🙁
Sover och sover och sover och är ändå precis lika t r ö t t. Hela tiden.
I princip all tid i bilen sover jag. Tar tupplurar. Sover rätt bra om nätterna nu.
Och ändå trött trött trött.

2 Comments

    1. Author

      Visst är det! Det doftar så otroligt gott och det är så somrigt! 🙂

      Tack! Jag hoppas din varit fin med. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *