Öm men glad

Idag har jag varit till Södertälje och fått massage. Det var alldeles för längesen, ryggen och nacken var helt galet spända, stela och krångliga. Googlade på massage och Södertälje häromdagen och hittade då Massage by Sanna och det är jag väldigt glad för – helt klart den bästa massör jag varit hos hittills! Ingen myspysmassage dock; hon tar i. Rejält. För mig är det precis rätt, det är precis vad jag behöver, men det passar nog inte alla.

När jag kom hem satt jag ute länge och bara njöt av hur skönt det kändes i kroppen; en sådan enorm skillnad mot före massagen! Innan kände jag mig som en stenhård, ihopsurrad betongboll. Efteråt alldeles mjuk och avslappnad och som om jag blivit flera decimeter längre.

När jag parkerade här hemma såg jag att Rickard lagt ett par påsar med tefat i bilen, haha! Mitt absoluta älsklingsgodis och det vet han, så nu hittar jag det lite varstans. 🙂

Ljuvligt väder idag också. Fortfarande soligt men mycket svalare luft; det känns att hösten börjar smyga sig in. Jag älskar verkligen sommar, men jag älskar höst lika mycket så jag tycker det är härligt. Qvick och jag satt där länge och gjorde ingenting mer än att sniffa skön luft och slappa. En och annan puss fick jag också.

Älskade, älskade bästis!

Jag har börjat på ett par sockor i 7 Bröder Multiraita. Det blir antingen en julklapp eller gästsockor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.