Träffar: 260

Man kan välja att sticka Odin nerifrån och upp eller uppifrån och ner, jag har, som synes, valt det senare. Jag föredrar absolut att sticka uppifrån och ner för då kan man prova plagget allt eftersom man stickar och enkelt justera storleken vid behov.

Jag är nästan färdig med okmönstret nu. Rolig stickning och Alafosslopi är ju ganska tjockt så det går fort. Väldigt trevligt garn att sticka i!

Odin finns på Ravelry här, garnet köpte jag från Garnr.se.

10 kommentarer

 1. Och det kan jag säga, aldrig i livet utedass för min del! Jag nästan spydde första gångerna jag var åskådare på Vasaloppet och skulle in i bajamajor med kiss på golvet och .. ja, jag kväljs bara jag tänker på det! Så småningom vande jag mig; man fick liksom tricks ..,. att INTE titta ner i tunnan, bara sätta sig rakt av. Men huvva, så hemskt. Du har min fulla beundran. Hos min f.d. svärmor som hyrde sommarstuga på Tjörn, fanns en kemtoa. Mer som en hink med nån blå vätska i. Jag höll mig varje dag tills vi kom till nåt café i Skärhamn eller i Rönnäng ,-)
  Och när Anders var nyfödd semestrade vi på Gotland. Då var det vattenbrist och toan var nån miljöbra grej som man skulle röra om i .., det var nästan ännu värre. Som du förstår är jag väldigt tacksam att jag föddes när vattentoaletter var uppfunna.

  1. Author

   😀
   Jag har inga som helst problem med utedass och dylikt, tack och lov. 🙂

  1. Author

   Rickard hade lagt in ett extra spamskydd, det verkar ha varit lite väl effektivt… Det är bortplockat nu så nu ska det gå bättre.

 2. Ser såå snyggt ut👍🏻Spännande att ev få se fortsättningen😊

 3. Ert arbete med alternativ NÖDlösning ser bra ut! Om man är krimen eller det är kallt är det skönt att slippa gå ut. Så fin stickningen blir! Jag har kikat på den senaste bilden!

  1. Author

   Man får fortfarande gå ut, för nya toan ligger i samma lilla hus som utedasset är fäst vid, men det blir ju i ett riktigt rum, med element i. Så man slipper iskall rumpa och behöver inte frysa om resten heller. 😀

   Det är bara några steg bort från stugan dock, så det funkar bra tycker jag. Nattetid har jag den fiffiga pottan från apoteket, så när jag bara är kissnödig behöver jag inte utanför stugan alls. Perfekt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *