Öar av lite mindre kaos

Idag har jag sytt upp gardinerna här bakom gula fåtöljen. Om man inte tittar så noga så är de nästan lika långa. 😉

Det är fortfarande kaos ungefär överallt, men lite i taget så… Det finns öar av åtminstone lite mildare kaos. 😀

Köket är värst. Saker öööverallt. Jag tycker inte om stöket men måste försöka stå ut med att jag inte kan fixa allt på en gång för det orkar jag helt enkelt inte. Idag har jag mest grejat i ett av gästrummen för en vän ska komma på besök. Nu har jag dock gjort nog för idag, nu måste jag vila resten av kvällen.

Kaos. Men det blir bra!

7 Comments

 1. Det ser så mysigt ut! Och härliga ytor ute! Förstår att Qvick har godkänt platsen 🙂

 2. När det tar tid att fixa har man också tid att tänka på hur man vill ha det, och om det verkligen blir som man tänkte:)

  Ibland är det bra att skynda långsamt:)

 3. Vi hade också ett kök med mörkblå köksluckor där vi bodde tidigare… Vilken nostalgitripp att se den typen av luckor igen. Kanske du tom har samma typ av handtag på skåpen. Vilka ljuvliga minnen jag har av det köket – jag hoppas att du också får fina minnen av ditt kök.
  Fortsätt ställa fåtöljen framför ena gardinen så syns det inte att gardinerna är ‘nästan lika långa’. Jag kanske behöver nya glasögon – men jag ser inte det på bilden.
  Vad fint du har fått det – skynda långsamt och känn efter hur du vill ha det (och blunda för det du kallar kaos om du kan, lättare sagt än gjort!).

 4. Hej.
  Ska tala om vad min son hade svarat personen som kommenterar ditt kök eller att dina gardiner inte är på centimetern lika långa.
  “Har du ( dvs. den som kritiserar) inte fler bekymmer att tänka på, än att dessa småsaker är viktiga, då ska du vara lycklig”

  1. Author

   Ja det är så rätt så! Och jag bryr mig inte särskilt. Det blev bra nog, det räcker. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *