Ny älsklingsklänning, tips till t.ex. Elisabet

När vi nu pratar klänningar och klänningsmodeller: jag har fått en klänning i lite tidig födelsedagspresent av Rickard (det är inte den första presenten heller, han är galen! Snäll och otroligt generös men galen! 😀 (PUSS, Rickard!) ) och den är min nya favorit, helt klart!

Klänningen kommer från nygårdsanna och det är den här modellen. Tyvärr dyr som hjäälp och tycker jag den är värd såå mycket pengar? Ja på ett sätt är den ju det, för jag ÄLSKAR den. Stadigt linnetyg som ändå inte är för hårt (jag tycker inte om jättetunna, jättemjuka tyger – vill att klänningar ska ha stadga), min absoluta favoritmodell på klänningar, den har fickor osv. Jag skulle dock aldrig ha råd att lägga så mycket pengar på ett plagg själv.

Jag tänker sy mig en till med utgång från denna, med några små ändringar och tillägg, i knallturkost linnetyg.

 

2 Comments

  1. Jättefin! Turkos är ju bästa färgen, så det så.

Leave a Reply

Your email address will not be published.