This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 285

Det nya livet.
Det är underbart att det första som händer är julen. Och snö har vi fått!

Vi trivs så fantastiskt bra. Michelin utforskar och njuter. Qvick är som han alltid är: cool med precis allt. Han bara hänger med, vad man än hittar på. Nöjd och glad. Stiggen provbor ett nytt hem, om det funkar så tror jag det blir precis hur bra som helst för honom.

Nu ska jag göra mig lite varm choklad, lyssna på julmusik och sticka. Brillbeevantpar nummer 6, eller om det är 7, haha.

Tre av paren jag stickat hittills. Det orange och det röda paret har fått nya hem och det grå ska också skickas iväg.

 

 

6 kommentarer

 1. Blir glad över att du trivs så bra, precis som jag känner det 💚
  Olika situationer men ändå en nystart för oss båda. Hoppas kunna träffas under nästa år 📆🌞😊
  Under tiden blir det kattmys 🐱 (och hundmys 🐶)
  Kram 💖

  1. Author

   Ja det här blir bra för oss! 🙂 <3
   Vi måste verkligen få till en träff nästa år! Kraaaaaaaam

 2. Hoppas verkligen att du får det bra i ditt lilla krypin. Så skönt att bara ha det allra nödvändigaste. Trist bara att massagen försvann till förmån för annan värme. Men vi hoppas att det kommer nya tillfällen.
  Ta hand om dig!

  1. Author

   Det är väldigt befriande att äga så lite! Jag har ett gäng flyttlådor uppe i huset och jag misstänker att nu när jag börjar plocka ner saker hit till husvagnen så kommer det nog att ryka lite till faktiskt.

   Ja trist med massagen men sånt är livet. Och har man inte mycket pengar får man ju prioritera, det är ju så det är. Och det är ju ett lätt val. 🙂

   Kram!

 3. Åh, då håller jag tummarna för Stiggen!
  Vad mysigt du har det! Men är det inte hemskt tungt att kånka vatten och toa och avlopp? (det är den tråkiga praktikern i mig som tänker på sådana detaljer 😉 )

  1. Author

   Att vara praktiskt är inte tråkigt tycker jag. 🙂
   Toakassetten rymmer inte så mycket så jag tömmer den ett par ggr/vecka, och jag går på toa uppei huset lika ofta som jag använder toan här i vagnen, så det är inte så farligt alls. Vatten tar jag in 2-3 petflaskor åt gången. Jag har ju så nära till huset.

   Ja jag hoppas det går bra för Stiggen där så han får stanna. De är sååå rara, den familjen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *