När det bara blir tomt

Ofta har jag så mycket jag vill säga här, men framåt kvällen är jag så slut, så slut. Både i kropp och hjärna.
Denna nästan förlamande trötthet. Hjärndimman. Orden finns där inne, i huvudet, men det går inte att få ut dem. Det är som att någon satt in ett filter, en sil, med alldeles för små hål. Saker kommer inte igenom.

Det är mycket som är bra i livet nu, väldigt bra saker som jag vill skriva om, men… det tar liksom stopp. Och det är inget jag kan styra över. Tar det stopp så tar det stopp. Och det gör det ofta. Hjärnan liksom vadar omkring i halvt stelnad sirap.

Det har i alla fall varit en fin dag. Ni får bilderna, utan orden som hör till.

(Ovanstående text tog mig ungefär 40 minuter att formulera.)

2 Comments

  1. Kram på dig!
    Lite “hjärnsmälta” här många gånger också. Men hoppas 4v semester nu gör ditt lite.

    1. Author

      Mm, jag hoppas du får en vilsam semester. Tänkte jag, sen kom jag på att jag kommer och härjar med dig… haha.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.