Mitt i natta

Jag vet inte hur ni använder era köksbord, men så här ser det ut hos mig…
Stickprojekt, garn, stickor och grejer överallt.
Det är ju tur att man kan göra som man vill om man bor ensam. =)

Tillbringat eftermiddag och kväll på sjukhuset hos Cilla. Köpte med mig “kinamat” som vi festade på så hon skulle få lite avbrott i sjukhusmaten. Sen blev det kaffe, stickning och prat. Det gjorde gott för oss båda. Få saker gör en så glad inuti som att umgås med vänner!

Apropå det så fick jag i tisdags, i storstan, tillfälle att träffa och äta lunch med en vän jag bara umgåtts med online förut. Det var underbart, det kändes direkt som att det inte alls var första gången vi träffades. Det känns som vi känt varandra hur länge som helst. Fina, fina Anna!

Kom hem – och fick paket! Helt plötsligt har jag tydligen födelsedag i oktober, eller nåt. 🙂 Dessutom hade han (Rickard alltså), medan jag var på sjukhuset, satt upp mitt nedfallna badrumsskåp (det trillade ner för…tja, typ ett år sen, ähum…) och fixat nya lysrör till taklampan i köket (de gamla var trasiga när jag flyttade in för 5 år sen…).

😉

Telja är färdig. Och stor. Jättestor. Jag insåg det redan innan jag kom till oket och funderade på att börja om men äsch. Den får bli present till någon istället. Jag ska fästa alla trådar och ge den ett bad och sen fundera ut en mottagare.

Rolig stickning var det verkligen och Léttlopi är verkligen underbart. Tröjan är varm!

Och nu är klockan 02:00 och jag har alls inte lust men borde nog verkligen gå och lägga mig. Jag vill mest bara sticka och sticka och sticka, men men. Och Michelin, som tidigare idag till sin stora lycka hittade en tom kartong att klämma ner sig i, sitter i detta nu utanför ytterdörren och jaaaamar jättemalligt och vill komma in. Med present. Present med svans. Matten är taskig och svårbjuden och öppnar inte. Jag har inget emot möss och jag bryr mig inte om att katterna jagar, men jag vill inte ha deras byten inne. Kalasa på dem får de göra utomhus. Det är jättesött av Michelin att komma med presenter men nja… Jag föredrar Rickards. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.