Mammaglädje. Och favoritklänning.

Det är fantastiskt skönt att ha det stora förtältet uppsatt; man får ju ett helt extra rum. Igår satt jag ute länge och stickade medan regnet dundrade ner utanför. Mysigt! Michelin älskar tältet, han sover i sin favoritstol om nätterna istället för inne i husvagnen och ligger ofta där och slumrar dagtid med. Han har lagt beslag på bästa platsen, matten sitter i campingstolen. 😉 Det är helt ok för campingstolen funkar faktiskt bättre för min nacke och den är bättre att sticka i för jag kan bre ut armarna mer åt sidorna.

Rickard for hem till Rönninge igår och jag for in till Örebro och bjöd Chrille på middag. Han valde Pincher’s (tror jag det heter?) och vi åt jättegod fish & chips och delade på en äppelpaj till efterrätt. Vi satt där i 3 timmar och pratade och mammahjärtat är alldeles lyckligt. Ja nu ska jag skryta lite men det är så att jag har faktiskt världens allra finaste, bästa barn. Japp, så är det. 🙂

Vi hann prata ifatt om våra respektive semestrar – han har varit i London några dagar och älskade det och det är underbart att se och dela hans lycka! Det blev också prat om kärlek och relationer och mamman blir så innerligt rörd och glad och ja stolt, för han är en så himla fin och klok människa redan vid 22. Ja det blev prat om både djupa och flamsiga ämnen och många skratt. Till helgen ska vi på bio och se den nya Tarantino-filmen, det ser jag fram emot.

Den här versionen av Fen Dress i prickig linneviskos är jag så himla nöjd med! Klart bästa av de jag sytt. Jag älskar prickigt och tyget är så skönt, med bra fall.

Fint väder idag och jag vill så gärna hitta på nåt, kanske en liten utflykt någonstans, men vet inte om jag orkar. Denna trötthet alltså, den är som ett monster som suger all ork ur en. Bad vore ju skönt, så kanske det i alla fall. Funderar på att åka en ånglokstur Nora-Järle i helgen om regnet håller sig undan. Det känns som att man måste skynda sig att göra sommarsaker nu, hösten är snart här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *