Ljuvlighetens allra ljuvligaste ljuvlighet

Ja så känns det, när man varit utomhus från 10 på morgonen till halv 8 på kvällen. Underbart!!
Jag älskar när man kan vara ute mer än inne, då trivs jag.

Suttit länge i solen idag och suuugit i mig den goa värmen. Det gör gott i en smärtkropp.

Qvick har varit med ute hela tiden och njutit han med. Roat sig själv med bollen ibland, legat i skuggan och sovit/slappat ibland. Tomten sluttar ju lite så han släpper bollen så den rullar iväg, sen springer han och hämtar den och gör om proceduren. 🙂

Michelin njuter också av solvärmen.

Långa tungor efter en massa bus och spring. 🙂

Idag har jag känt, och känner, mig alldeles nöjd. Tillfreds.
Bara det att kunna vara utomhus större delen av tiden gör livet så mycket bättre. Ljuvligt!

2 Comments

  1. Ja, jag lyckades ju pricka in två dagars arbete när det var som varmast ute. Men idag …., ska bara förbereda lite inför långfredagsmiddag med min syster och systerdotter, Hilda, Patrik, Edvin och Mymmel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.