This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 123

Handduken i det här inlägget är nu färdig. I storlek som en traditionell gästhandduk ungefär.
Ibland är det skönt att sticka något som inte involverar något tänk överhuvudtaget.

Jag gillar egentligen inte att sticka i bomull, det blir (för mig) så ojämnt, men ibland händer det ändå.

Inte så värst vacker, men den kommer att fylla sin funktion. Den ska hänga ute på “dass” hos mig på gården. Det finns inget badrum i stugan så det blir en EcoDry i ett litet hus intill min stuga. Kräver varken avlopp, vatten eller el. Finfint, för ett mål med framtiden på gården är nämligen att leva så självförsörjande, energisnålt och miljövänligt som möjligt.

Nu dricker vi kaffe (nåja, en av oss) och funderar över livet och sånt, Qvick och jag.
Och “hemma på min gata i stan”-människor som inte så lite påminner om den här historien t.ex.
Patetiskt är nog ordet jag letar efter. Qvick håller med.

Nu ska jag sticka lite på visjögarnströjan innan jag ska förbereda middagen till morgondagen, då Christian kommer hit till Rönninge över helgen, hurra! Detta ska jag bjuda på imorgon. Vi åt det häromdagen och jisses så gott!
Ikväll blir det mustig äppelgryta med fläskkött och rosmarin till middag.

Tack för alla fina hälsningar om allt möjligt, som ploppat in i min inkorg den här veckan. Kram på er! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *