Jämtland, Härjedalen och Norge – dag 5 + hemresa

Sista dagen i Östersund blev det lunch med en fin vän och några bokinköp:

(Rekommenderar verkligen Monika-böckerna, det är tre stycken, otroligt bra!)

Resten av dagen blev vi i stugan. Det regnade och vi var rätt trötta (läs: väldigt) efter allt flängande. Skönt med lite vila! Böcker, te, stickning. Perfekt.

Hejdå Kårgärde och Östersund, nu mot Hede och sen hemåt.

Vackert hus i Hede.
I Hede tillbringade vi några timmar hos Rickards fröken från grundskolan, Gun. Världens trevligaste, raraste människa!

Hennes utsikt från stugan är inte dålig den.

Någon somnade i mitt knä… 🙂

Dags att fara vidare.

Passerar Storfors.

Nu är vi i hemmalänet, snart i Karlskoga. En sån ljuvlig kväll!

Laxå, liiite till så är vi framme.

Hemma!

2 Comments

 1. Vad kul att du börjat blogga igen! Har inte varit inne på länge och kollat, men så hade jag inget att göra och häpp så låg det en massa fina bilder plötsligt! Jag har också varit på tur till Jämtland via Norge i år (min Micke är från Östersund) så det var kul att se! Vi campade i Röros och oj så mycket fina garner! Rauma Alpakka lin var en ny bekantskap, jag gillar ju fluffgarner. Och ett gäng Hillesvåg Vidde fick också följa med hem, det har jag aldrig sett i nån butik i Sverige tidigare. Lammull liksom…mys.

  1. Author

   Tack!!
   Jag ska verkligen försöka få igång bloggen igen, jag saknar det. Det är en bra “dagbok” och det är roligt att skriva. Man ska bara hitta tiden, orken och ro att sitta still. 🙂

   Jämtland är verkligen fantastiskt fint! Röros har jag inte varit i, men jag kan tänka mig att det var fint. Inte minst på garnfronten… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.