Ivrig stickning i slow motion-tid

Jag blev inte nöjd med tröjan jag påbörjat i Visjögarnet, så den repade jag upp och har nu istället börjat på en Calligraphy Cardigan av Hanna Fettig (Knitbot). Ett favoritmönster som jag stickat två gånger tidigare. En i härliga Rowan Felted Tweed, den använde jag jättemycket tills en jourkatt tyckte att den var finfint underlag att kissa på och den inte gick att rädda sen. (Oh well, sånt som händer.)

Några år senare stickade jag en i grått tvåtrådigt ullgarn från Kampes som blev jättesnygg men som jag aldrig riktigt gillade p.g.a. knappvalet, så den gav jag bort. Jag hade ju kunnat byta knappar, men äh, den kom till någon som verkligen uppskattar den och det är ju också fint.

Det är ett roligt mönster att sticka och jag gillar verkligen modellen.

Finaste sticksällskapet har jag. 🙂

Älskade bästisen. 7 år men fortfarande väldigt unghund-ig; alltid glad och morsk och full av energi.

Till sist en bild av hur det alltid, oundvikligt, blir när jag slår mig ner i en soffa…

I övrigt känns dagarna sirapssega just nu, bara en väntan på att det äntligen ska bli söndag så vi får flytta in på gården. Tid kan verkligen sniiiiigla sig fram ibland…

Leave a Reply

Your email address will not be published.