This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 77

Varit på Ica.

Plus: kall dricka, glass samt mat jag inte behöver laga i ordning, finns nu hemma.

Minus: damen som i kassakön upplyste mig om att drickan jag köpt är ren skit (må så vara men vad jag väljer att dricka har du inte med att göra) och mannen som vid vattenmelonerna tyckte han var jätterolig med repliken “ja här fanns ju flera sorters schyssta meloner, undrar om man får provklämma innan man köper, höhö” och sen flörtblinkade jääättesexigt (jag kräks lite nu) varje gång vi möttes i butiken sen.

2 kommentarer

  1. Om det kan vara till någon tröst, så kan jag meddela att det där hö-hö-andet går över med stigande ålder.
    Ja, inte för männen kanske, men man slipper det som kvinna när man når osynlig-åldern!
    Håll ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *