This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 212

Igår var jag till Hallsberg en sväng, för att prova ett nytt massageställe: Studio Bara Vara.

Jag provade också en ny (för mig) sorts massage: hotstone-massage. Åh, det var underbart! De heta stenarna fick liksom musklerna att smälta, kroppen blev såå avslappnad. Kände mig som en leende varm, smältande geléklump efteråt. 😀 Massagen är mild så det är mer avslappning än “genomgång” av muskler, men i kombination med värmen från stenarna var det verkligen otroligt skönt. Och inte har jag ont idag av det heller. Knak & Brak-massagen jag fick i Degerfors hade jag ont av i flera dagar efteråt, främst i lederna. Detta passar mycket bättre och jag har redan bokat en ny tid. Väldigt trevligt ställe, trevligt bemötande.

Innan jag for till Hallsberg ägnade vi förmiddagen åt att fixa ett golv till tältet Micke ska låna av mig i vinter. Byggt av 4 pallar och så en matta ovanpå det. Så hade jag i vintras och det funkade kanonbra. (Tältet kommer upp en annan dag.)

Moritz håller koll. 🙂

John och Qvick är riktiga bästisar, de leker ofta utomhus och myser tillsammans i Johns rum.

Människor som kastar pinnar/bollar åt en = lycka. 🙂

Odin har växt lite sen sist. Nu är det “motorvägsstickning” som gäller ett tag; enfärgad slätstickning. En skön paus i tänk-stickandet. Fy som jag får tänka så det knakar när jag stickar annat än enfärgade, räta maskor sedan jag blev sjuk i UMS.

Typisk kvällsscen här i stugan. 🙂

Julklappar. Alltså, jag ÄLSKAR att ge julklappar! Och jag älskar att slå in paket. Man spelar julmusik och äter en pepparkaka eller två samtidigt. Mys!

Min mer-ljus-projekt fortskrider… Nu har jag färgglatt ljus på verandan. Underbart! Jag är väl barnslig men jag ääälskar ljusslingor och jag ääälskar de färgade lite extra mycket. Jag blir glad!

Idag har jag inget inbokat, ska bara vara hemma. Städa lite, träna Qvick och gå en långpromenad med densamme. Och sticka, förstås.

5 kommentarer

 1. Låter trivsamt. Och du har fortfarande inte kommit på vilken julmusik-grupp det var?Inte Carpenters? Jag håller på att bli snurrig om jag inte kommer på det!

  1. Men vad är det för typ av musik då? Folkmusik, acapella, klassiskt, rock, syntpop?

  2. Author

   Nej, för jag har inte ens något minne av att jag tipsat dig om annat än Carpenters. 🙂
   Céline Dions julskiva?

 2. Jag la märke till den salongen alldeles härom dagen. Är den nyöppnad eller har jag bara inte tänkt på den förut? Har du tid över före något torsdagsmassagebesök får du hemskt gärna komma in och fika hos oss -vi är ju lediga på torsdagar 😊

  1. Author

   Om jag förstått rätt så har de bytt både lokal och namn, tror de hette Dalkullans eller något liknande förut.
   Det vore jättetrevligt, jag kommer gärna en torsdag även om jag inte har massage. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *