Träffar: 235

Lite av det, i alla fall…

Efter mina äventyr i Dalarna under Dan Andersson-veckan och allt som det väckte i form av hemlängtanskänsla och skrivarlust och jag vet inte allt, så föddes tanken på en skrivar-/skaparstuga och jag är nu inte den som går och drar ut på saker och ting så någon vecka eller två senare var det fixat.

Jag hyr numera detta lilla, lilla torp på årsbasis. Det ligger i Nås, i slutet av en väg och mitt i skogen.
Här får man sannerligen vara ifred om man vill; ingen hittar hit förutom en och annan joggare och ibland någon som rider förbi. Jag älskar det!

Det finns el men inget vatten indraget, det får man hämta i brunnen. Lagom styrketräning. 😀
Utedass är det också, så det är enkel standard men det funkar fint tycker jag.

Torpet är som sagt pyttelitet; det är ett hyfsat stort kök och så ett litet rum som rymmer två sängar och en byrå. Jag tillbringar en hel del tid här nu. Stickar, skissar på stickmönster och skriver på ett par projekt. Jag går promenader i skogen, fikar/skriver/stickar på restaurangen/caféet nere i byn, far runt och umgås med vänner. Vilar. Funderar. Planerar.

Jag väntar på att få vedspisen okejad av sotaren, sen ska jag elda i den och njuuuta.

Stickar på allt möjligt men mest idéer ur eget huvud just nu. Uppdaterar en del gamla mönster (det kommer pdf-filer till alla mönster också), filar på nya.

Försökte sitta ute och sticka igår men gav upp efter en kvart, fryslort deluxe som jag är. Inne går det bättre och en tröja växer fram. Garnet? Kampes, förstås. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *