Fredag

…och jag är så trött, så trött. Sov till 11:10 idag!! Jag som oftast vaknar vid 5-tiden på morgonen. Visserligen satt jag uppe sent inatt, till 2, men ändå. Det är väldigt många fler timmars sovande än normalt.

Jag har varit över till Agneta och rastat hennes hundar och varit ut med min egen. Det regnar till och från och luften är kylig, den doftar höst. Rickard har åkt tillbaka till storstan och jag ska vara här hemma ett tag nu. Agneta och jag hjälps ju åt, så hon tittar till och matar mina katter när jag är borta, men jag kan inte be henne göra det stup i ett. Dessutom vill jag ju inte vara ifrån dem för mycket heller. De är ju min familj. Vi är en flock. En tight sådan.

Idag gör vi inte många knop i den här flocken. Fyrfotingarna är slöa och ingen av dem gillar regn nåt vidare. Jag är trött och alldeles, alldeles nöjd med att idag inte ens ta mig utanför gården. Jag stickar och ser på film och lyssnar på ljudbok. Stänger in mig i min egen värld lite. Motar undan utmattningsstressen. Försöker i alla fall.
Och längtar till tisdag när jag ska få massage igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.