Ett ifatt-inlägg

Ja käre värld vad tiden flyger fram hela tiden!

Jag har inte varit sjuk(are än vanligt) men däremot väldigt, väldigt trött. Allt har tagit mycket mer tid än vanligt och gjorts långsammare än vanligt. Nu verkar energin ha fyllts på lite och jag njuter av att greja inför juldagarna. Utan minsta stress dock! Jag avskyr stress kring jul. Jag gör det jag har lust med och orkar!

Mycket roligt har hänt sen jag skrev sist: vi hade en supertrevlig fikaträff här i stugan, jag har hängt med Moritz-hunden, jag har stickat massor och bakat och klätt granen och allt möjligt. Igår var jag hos Chrille och vi hade The Witcher-maraton och såg alla avsnitten i säsong 1 i ett svep. Efterlängtad serie och vi blev inte besvikna – otroligt bra!

Bra besked har jag fått efter mammografin också, tack och lov.

Imorgon kommer Chrille hit och det blir en kväll med skinkmacka och sällskapsspel med storfamiljen (där Micke och Mortiz ingår). På julafton kör vi en repris på det fast med mer mat, och julklappar.

Jag önskar er en riktigt god jul, precis den sortens jul just var och en vill ha!

4 Comments

  1. Med så mkt trevligt på schemat kan det inte bli annat än en riktigt
    God Jul för dig och de dina också. Ha det riktigt gott och lycka till i
    spelhålan😀 /Kristina🎄

  2. God jul o Gott Nytt År till alla (både djur och människor) på Bomberget.

  3. Och det här hade jag helt missat .., men då var jag själv så superstressad för att hinna med allt innan vi åkte upp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.