This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 464

Kom på av en slump att idag lördag är det Efit – Ett foto i timmen. Fler som knäpper en bild i timmen just idag hittar du här.


03:00
Vaknar av ont i axlar och armbågar, inser att det är precis noll idé att försöka sova vidare just nu. Kliver upp och tar extra medicin och ett glas vatten.
Köket är rörigt men det är en trevlig röra ändå, en sån där efter en fin kväll-röra.


04:00
Väntar på att kroppen ska lugna ner sig så jag förhoppningsvis får sova lite till.
Tänker att det är ju tur en är van att vakna ganska mycket stup i ett, när det kommer en bebis till hushållet om en vecka. 🙂

Peter Cetera sjunger Glory of Love.


05:00
Har stickat en stund men nu ska jag försöka sova lite till. Smärtan har lugnat sig så bäst att passa på!

Air Supply sjunger All Out of Love.


08:00
Fick sova lite till i alla fall, men hu vad trött jag är. Kaffedags!

Tracy Chapman sjunger Baby Can I Hold You.


09:00
Morgonpillerdosdags.


10:00
Då är jag på väg till Örebro för att hämta Chrille.

11:00 uträttade vi några ärenden på Marieberg och jag glömde ta en bild.


12:00
Hemma i stugan igen. Chrille och jag njuter av favoritmat.


13:00
Chrille har hjälp mig bära grejer från husvagnen till stugan.
Nu en stunds bus med Qvick, som är öööverlycklig över att Chrille är här. 🙂


14:00
Då är vi (Chrille och jag) på väg till Örebro, vi ska bl.a. till Mio för att kolla på möbler. Chrille har fått en större lägenhet; flyttar från 26 kvadrat till 60. Han får t.ex. äntligen plats med en riktig soffa. Åh vad det är roligt att se och dela hans glädje! När ens barn är lyckliga mår man som bäst!

15:00 spanades det möbler och jag glömde ta en bild.


16:00
På gång till Marieberg igen; Rickard behövde ett par saker från Clas Ohlsson och när jag ändå är precis i trakterna passar det ju perfekt att fixa det.
Börjar bli trött, men snart är jag hemma! Köpte en bok på Mariberg, nu när det verkar som att jag klarar att läsa igen. The Stranger Diaries av Elly Griffiths. Inne på CO var jag sen så trött så jag trodde jag skulle glömma vem jag är, än mindre hitta borrgrejerna Rickard skulle ha 😀 men det ordnade sig till slut.


17:00
Då är jag äntligen på väg hemåt.


18:00
Lämnat grejer till, pussat på och pratat med Rickard. 🙂
Nu på väg ner till mig.


19:00
Då suckar jag över min otroligt stökiga hylla i köket. Jag har koncentrerat mig på att packa upp och få undan bara, men någon dag snart måste jag ordna till detta.


20:00
Den där snygge grannen är här och äter middag med mig. 😉


21:00
Vi spelar Scattergories och Yatzy. Det är underbart att han tycker lika mycket som sällskapsspel som jag gör!


22:00
Snyggingen har gått hem till sig. Jag plockar undan i köket och matar min kompost.


23:00
Soffmys.

15 kommentarer

 1. Godmorgon, hoppas du får sova vidare. Min migrän har inte gett sig ännu men snart kanske. Tur att du har så fint sällskap, min lilla följeslagare ligger hos mig och myser också 🙂

  1. Author

   Usch, jag hoppas verkligen att din migrän inte bråkat med dig hela dagen!

 2. Visst finns det röror i köket som är trevligare än andra 🙂

 3. Hoppas du fick sova lite till. Här blev det lite för få timmar men lite självförvållat, iaf gårdagskvällen.

 4. Hoppas att du kunde sova igen lite. Vilken underbar stickning på 05-bilden. Vad är det för något?

 5. Hoppas du fått sova lite till och kanske att du tagit dig lite mer sömn nu eftersom du inte uppdaterat på en liten stund. Värk är skit! Ska träffa läkaren på tisdag och hoppas på en remiss för MR-röntgen’

  1. Author

   Jag har farit omkring som ett jehu mest hela dagen. 🙂

   Jag håller tummarna för att du får remiss!

 6. Älskar att läsa din blogg! Hittade hit då min vuxna dotter har EDS. Du skriver så bra och stickar så otroligt fint!

  Ser fram emot att följa arbetet med gården! Och er fina hund!

  Ps. Vet inte om fotot på morgonpillren är dem du tar samtidigt (mim dotter behöver också morfin och magnesium). Men ville bara säga, ifall, att vi fått rådet att inte ta d-vitamin och magnesium samtidigt pga upptaget kan störas. Så morgon 50-100 mikrogram D-vitamin, gärna sort med K2 i, har hjälpt vår dotters värden och hälsa. Till lunch magnesiummalat för energi och mot smärtan. På kvällen magnesiumoxid och aminosyran glycin ca 1 msk. Skriver ifall det hjälper någon! Ds.

  1. Author

   Tack snälla du, så himla himla glad jag blir!!

   D-vitamin och magnesium tar jag inte samtidigt, det visste jag, men det andra – glycin, vet jag inte vad det är ens. Vad är det för och är det tabletter och var köper man det?
   Och de olika magnesiumformerna, vad är bra med respektive? Jag har inte hört talas om detta. Du får hemskt gärna berätta mer, här eller i mail (ukorkala@gmail.com)!

   Det jag har nu är Norspan 10, och så tar jag två Alvedon morgon, lunch och kväll. D-vitamin på morgonen. Magnesium på kvällen.
   Bryter smärtan igenom för mycket så byter jag ut en av dagens Alvedondoser till 1 Citodon. Blir det överjävligt har jag morfintabletter att ta till (de behövs dock sällan). Och så skulle jag bli galen utan min TENS.

 7. Jag reagerade också på din fantastiska stickning – så snyggt!
  Dessutom tyckte jag att det var så roligt när jag skulle välja garn till en Riddari och googlade bilder så hamnade jag hos dig 🙂 Ser att du stickat minst två färgställningar. Har du gjort fler? Den högst upp till höger gillar jag skarpt!

  1. Pssst kolla in priserna hos islandsgarn.se – viss skillnad mot där du köper ditt garn (jag har nu kollat in alla dina inlägg om Riddari)

 8. Läser ikapp efter helgens äventyr. Ja, det tycks bli himla bra den där flytten och bäst är ju att grannen är trevlig.

  1. Author

   Ja det är underbart, det här nya livet! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *