Ett besök i godisaffären

Jag har strosat omkring en hel del på Söder den här veckan och ett ställe jag besökt 3 gånger nu är Litet Nystan. Oh la la vilken godisaffär!! Bara fina, ljuvliga, underbara kvalitetsgarner så långt ögat når och trevliga människor. Hit återkommer jag garanterat ännu fler gånger.

Jag köpte bl.a. garn till en ny Lady Marple. Den koftan är mitt mest använda plagg och jag har gått och glömt eller tappat den nånstans.  : (
Det blir en i ljusgrått Kampes precis som den förra.

6 thoughts on “Ett besök i godisaffären

    1. Japp, jag hittar den inte här hemma så jag måste ha glömt/tappat den nånstans. 🙁

      Ja det blir en hel del. Det mest knasiga är ju att jag gillar’t. Men, nog är det skönt här hemma på landet. Det är det allt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *