En septemberonsdag i bilder

Idag är det EFIT – en dag då man tar en bild i timmen. Fler som gör detsamma idag hittar du här.


00:39
Då ligger vi i mörkret och pratar och pratar och fnissar. Visste ni t.ex. att det finns en brottsrubricering som heter “Olovlig soffsittning”? (Nå, det finns i alla fall dom (en) som anser det. Det är så sjukt och så roligt att man omöjligt kan sluta fnissa.)


06:00
Släpper in katterna och ger dem frukost.


07:00
Morgon vid kilsbergskanten. Vackert!


08:00
Frukost.


09:00

Sticksugen. Lady Marple-ärm.


10:00
Datorhäng vid köksbordet. Han jobbar, jag grejar med bilder.


11:00
Qvick och jag har gått en kort promenad. Dåligt med medicin just nu så tyvärr blir det inte några långa rundor. Men vädret är ljuvligt och det är fint bara att vara ute här på gården. Kasta pinnar och bollar och gömma godis funkar bra. 🙂


12:00
Går över till Agneta för att släppa ut hennes hundar en stund. Vädret är otroligt härligt idag!


13:00
Sitter ute i det varma, sköna, ljuvliga vädret och stickar beställda sockor. Somnar till lite ibland. Det här med utmattning…det är inte kul. Alls. Livet just nu går i tvådagarscykler: jag gör saker dag 1, dag 2 är jag utmattad och gör ingenting alls. Och sakerna jag gör dag 1 kan vara så fånigt små och ändå blir det så. Och inte spelar det någon som helst roll hur mycket jag vilar eller sover – jag blir inte ett dugg piggare.


14:00
Apropå vila…här är en som är en mästare på just det. 🙂

 

Ja, sen somnade jag på soffan. Handlade, lagade mat. Hamnade på soffan igen. La mig i sängen vid 9. Så det blev inte mer fotat. Denna trötthet!

 

8 Comments

  1. Kikar in på din dag. Mysiga djur. Katter kan verkligen lata sig.

  2. Så fina ni är på första bilden <3 Jag ska nog bli katt i mitt nästa liv. De är verkligen experter på att aktivt vila.

  3. Skön sovstil på Stiggen!
    Är sämre igen ja, men är ju inte alls lika illa som det är med dig.

    Varit ute och grävt försiktigt i 3 timmar. Undra hur sånt går.

  4. Hej, vilken vacker vit katt! Ja den andra är också fin men den ser jag bara svansen o rumpan på, “ler”. Så du har också hamnat i utmattningsträsket, ja det är ett helvete, men det går att ta sig upp, bara att ha tålamod. Jag blev sjukpensionär efter andra svängen, men då hade jag mycket annat i bagaget också i form av fysiska problem. Livet kan vara gott o värt att leva ändå. Härligt liv på landet, o bra att kunna hjälpa varandra med djuren. Tack för titten på din dag

  5. Att fnissa tillsammans är värt så mycket, sådana guldstunder kan du tänka på är det är tungt. Och så skönt att vädret tillåter slumrande utomhus – i september! Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *