Träffar: 233

Idag är det EFIT. Fler som är med just idag hittar du här.

Vi ska tävla i Linköping idag, så det kan bli så att resten av bilderna kommer först i eftermiddag.


03:30
Godmorgon, godmorgon….eller nåt. Gäsp.
Dags att fixa matsäck. Och varma kläder – det är +6 ute och regn.


04:30
Vi har lastat overaller, hjälmar, matsäck o.s.v. Dags att åka mot Linköping!


05:30
Ja, någonstans mellan här och Linköping… 🙂

06:30
Då sov jag. Zzzzz.


07:30
Framme vid Linköpings motorstadion.
Vi lastar av bilen.


08:30
Anmälan och besiktning klart. Nu dricker vi kaffe och tar en macka.


09:30
Vi har kört igenom sträckan (idag är det 1 sträcka som körs 3 gånger) en gång, en tur för att reka helt enkelt. De andra sörplar kaffe, jag stickar och lyssnar på deras prat. Det duggregnar lite men det är skönt ute, behaglig temperatur.

Prat och skratt överallt omkring mig. Människor som hejar på varandra, glada tillrop. Slammer med utrustning, pysande från däckpåfyllning, muller från motorer. Det ligger förväntan i luften. Förväntan och glädje.


10:25
Då har vi bytt om och ska gå till det obligatoriska förarmötet innan start. Där får man höra om eventuella ändringar av sträckan (ibland har det t.ex. regnat så mycket att man får leda om för att det är stora vattensamlingar) och lite sånt. På en del tävlingar hålls upprop, men inte idag.


Nånstans runt 10:15
Då sitter vi i startkön och väntar på vår tur. Spänner till bältena det sista och lite sånt. Idag var det start med 30 sekunders mellanrum.

SS1 slirade vi en del i gruset, tiden blev 3:16.41. Och efter ett åk virvlar det omkring sååå mycket glädje i mig! 🙂


Nånstans runt 11:15
Då rullar vi fram till start för åk nummer två, taggade. Vi tyckte det gick bra men blev ändå förvånade när vi såg att vi kört in så pass att tiden för SS2 blev 3:04.56. Kul!!


12:30
Då väntar vi. Och väntar. Det är stopp efter att ungefär hälften av bilarna åkt SS2. Någon har fastnat med en hand i ratten och brutit handleden och får transport till sjukhuset. Eftersom det måste finnas en ambulans på plats så får vi vänta på en ersättare till den som fanns på plats, innan tävlingen kan fortsätta. Vi måste också vänta på att någon kör undan den olycksdrabbade förarens bil, för den står ju ute på sträckan och är i vägen.


13:30
Vi väntar fortfarande, för det ska också vara en paus mellan SS2 och SS3 så att funktionärer m.fl. ska hinna äta och gå på toa o.s.v.


14:30
Då rullar vi till start igen, tredje och sista åket. Det gick lite bättre igen, nu blev tiden 3:00.59. Det var ett riktigt bra åk, vi var supernöjda när vi kom i mål. Lyckliiiiiiiiig! Detta är det roligaste som finns!!


15:30
Då börjar de andra packa ihop, lasta bil o.s.v. Jag byter om.
Lycklig så jag nästan spricker. Vilken rolig dag, och sista åket var verkligen så otroligt kul!


16:30
Då har vi ätit här och börjar rulla hemåt.
Trött som jag vet inte vad och ont, man skulle kunna tro att jag är minst 100 år gammal. Är det värt det? Svar JA! Rally är en av de saker som håller mig igång, som gör att jag står ut med smärthelvetet. Nog får jag betala, men det får jag för precis allt jag gör. Rally ger mig livslust och glädje, som gör att jag orkar med allt elände.


17:30
Då har jag bett Marcus stanna till vid Sottern så jag får ta mig ett dopp. Vattnet är mycket varmare än jag väntat mig (eller mindre kallt, är kanske en bättre formulering, för varmt kan man knappast kalla det) och jag blir så glad och njuuuter av en extra simrunda. Åh så härligt!!

Efteråt slappnar musklerna av nåt snäpp, och det är så ofantligt skönt. Bad, speciellt kalla, är verkligen bra medicin för mig.

18:30
Vi är hemma i Nora och inne på Ica och handlar. Jag glömde ta en bild.


19:30
Då tittar jag in hos Elisabet.
Trött, trött, trött.


20:30
Kaffe, bulle och telefonprat med Rickard. <3


21:30
Kollar resultatlistor från dagens tävling. Om jag tolkar dom rätt blev vi 7:a av 10 i vår klass och kom på 20:e plats totalt, av 71 startande.


22:30
Klappar katt och lyssnar på regnets smattrande mot husvagnstaket.

 

 

 

 

5 kommentarer

  1. Kul med tävling, vad är det för tävling? Norin Linkan men har nog missat att det är rally.

  2. Då hoppas jag att det dyker upp fler bilder när du orkar ladda upp dem!

  3. Det syns verkligen i dina ögon vad rallyt betyder. Den glädjen 🙂 Och så tycker jag det är roligt att badandet håller i sig. Själv är jag en obotbar badkruka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *