This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 93

Igår var det riktigt fint väder och längtan till skogen var stor, så till skogs for vi för att se om vi kunde hitta någon svamp. Vi var ute ett par timmar och det var UNDERBART (och visst, jag trivs i storstan också, men annat än en lantis blir jag aldrig, det är i naturen/skogen jag verkligen hör hemma). Såå efterlängtat, jag njöt verkligen av ljuset och dofterna och lugnet.

Kvistbro kyrka, i förbifarten.

Vi hittade några Karl Johan, några björksoppar och en tegelsopp. Och varsin gul kantarell. 🙂
Det blev gott till kycklingen vi åt till middag.

Man snubblar på mycket fint när man är ute och knatar omkring i skogen!

Två lyckliga.

Tyvärr blev det en väldigt dyr skogstur, då jag fick så ont att jag knappt sovit något alls inatt. Lyckades somna en stund på soffan vid 7-8-tiden nån gång, i alla fall. Gud så djävulskt less jag är på EDS’en! Det var ändå värt det, för det var såååå underbart att vara i skogen.

Satt i köket vid 5 imorse och stickade, drack kaffe och njöt av dagens början där ute. Det är inte så pjåkigt.

4 kommentarer

 1. Trodde först att bilen kraschat på turen här .., men en kraschad kropp är ju inte så mycket bättre.
  Men fina bilder – som alltid -.

  1. Author

   Nej, det är inte mycket bättre, fast det kostar i alla fall inga pengar, det är ju alltid nåt, haha. 🙂

   Tack!

 2. När vi kom fram till det lilla huset, så förstod jag av rubriken, att nu har hon köpt ett torp!

  Men ont är ingen trevlig valuta.

  1. Author

   Ååh, det hade varit trevligt!! 🙂 🙂

   Ont är definitivt ingen trevlig valuta, jag betalar fortfarande, men det är ändå värt det för att få vara i skogen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *