Du sitter inte fast, jag lovar

December 2018. Året är snart slut. Nästa år blir jag 48. Jag har just slagit in på en ny stig. Undrar vad som väntar längre fram? Är inte livet fantastiskt spännande?! INGET vet man om vad som kommer och det är ju underbart, för det betyder att möjligheterna och upptäckterna är oändliga! Det blir man aldrig för gammal för.

Trivs du inte med ditt liv så som det är nu? Välj! Välj något annat! Bara gör’t!

3 Comments

  1. Precis så tänker jag. Det är uppfriskande med förändringar.
    2019 innebär en hel del förändringar för oss också. Mer om det längre fram. 😉

  2. TACK för tankar om förändring. Jag går fina Livslinjen på Dalslands Folkhögskola och det är förändring och innerlighet i ett.
    Hälsn fr sö Dalsland.

  3. Ja, jag hänger på i förändringens 2019! Börjar bra med att jag trivs så bra i lägenheten som jag flyttade in i i november. Hoppas att du får det bra i husvagnen och så småningom ett bra läge. Dessutom önskar jag du träffar en läkare som är vettig och förstår dina problem ♡ Heja 2019!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *