Du och jag, huset

Ja jag känner mig i ungefär lika bra skick… 😉

Men jag har tänkt komma igång med bloggandet igen, om nu någon vill läsa.
Det är en hel del spännande saker på gång, och så kommer jag att skriva en hel del om Ehlers-Danlos Syndrom, för herregud som det behövs spridas kunskap om det. Och så allt annat, vanligt blaj förstås.

12 Comments

  1. Jag vill gärna läsa din blogg så det är kul att du tänker börja skriva igen. Har saknat dina vackra bilder och hoppas du tänker fortsätta dela med dej av dem. Glada hälsningar, Lena

  2. Hej! Jag har tittat efter dig varje dag och instämmer mycket i att dina bilder är så fina. Rättuppochner och inga krusiduller och alltid med värme är både bilder och text. Önskar dig bra dagar och en insatt läkare.

  3. Välkommen tillbaka!! Vi vill gärna läsa mer av dig (har också undrat över hur du har det). Vårhälsningar, Anette

  4. Läsa en blogg kan vara så skönt. Saknat dina fina bilder, som någon skrev inga krusiduller bara rätt upp och ner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.