This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 351

Idag är det Efit. Fler som är med just idag hittar du här.


00:00
Då myser vi!


01:00
Sista tråden på det här paret Brillbeevantar (det sjunde) är fäst. Nu är det läggdags.


07:00
Sitter på sängkanten med den dagliga övertalningskampanjen riktad mot kroppen:
Jodå, vi ska kliva upp, det går, kom igen nu.

Jag har aldrig haft dåligt morgonhumör men numer…ja jag är väl inte enbart solsken om man säger så. Allt gör så jäkla ont och det är, på riktigt, en kamp att ta sig ur sängen och få på sig kläder. Det kan hända att mitt språk just då inte är alldeles…rumsrent. 😀


08:00
Frukostutdelningen är klar, till de fyrbenta i alla fall. Jag får vänta lite till, tills smärtan skruvat ner volymen lite.


09:00
Nu blir det stickning, för ovanlighetens skull. Brillbeevantar, för ovanlighetens skull. 😉
Jag har stickat 7 par, till andra. Nu vill jag ha mig ett eget par också.


10:00
Då är jag uppe hos Marcus och packar upp en flyttlåda till. (Jag har en del grejer uppe i huset, så tar jag ner lite då och då så blir det inte så stökigt i husvagnen medan jag får ordning på allt.) Solsken och -4. Härligt!

11:00
Då var jag, och alla andra i kommunen tror jag, på Ica och lekte kundvagnstetris…


12:00
Äter frunch. Nån slags asiatisk woksak från Icas frysdisk. Helt ok.


13:00
Marcus skulle in till Nora så jag hängde med. Nora är så fint, jag är så lycklig att vara tillbaka! 🙂
Jag fick några napp i fönsterhåven också, till Elisabet.


14:00
Som sagt…fina lilla Nora!


15:00
Hemma i husvagnen igen. Ska plocka i ordning lite mer, sen blir det sticktime för nu är kroppen arg.


16:00
Slut slut slut. Puh.
Marcus har varit här och fixat ett par saker och jag har stuvat in mer kläder m.m. i skåpen.
Nu ska jag försöka (jag är hopplös, så himla rastlös, usel på att sitta still) göra nästan ingenting en stund.


17:00
Myser. 🙂


18:00
Då äter jag latmansmiddag för jag orkar bara inte laga mat.


19:00
Då är orken alldeles slut. Måste vila.

20:00
Då sov jag.


21:00
Vaknade för en liten stund sen. Nu är vi inne hos Marcus en snabbis. Jag lägger vantar i blöt. Qvick drar, som vanligt, fram alla Max leksaker. 😀


22:00
Kvällspromenad. Det är -8 och såå vackert!


23:00
Vila, vila. För ont för att sova mer än så jag ligger mest bara och njuter av mitt lilla hem och friden i det. Det är inte dumt alls, det. 🙂
Tack för idag och god jul!

14 kommentarer

 1. Tokigt med ajaj’et!
  Men ser rätt mysigt ut där (ändå) i husvagnen 😘

  1. Author

   Det är det! Och jag är så tacksam för husvagnslivet, för det gör tillvaron så mycket enklare när man har ont. Allt finns ju några steg bort bara, och det är knappt nån städning. Såna saker, det underlättar massor. 🙂

 2. Jag har alltid haft uselt morgonhumör men nu när man börjar få krämpor har det blivit värre haha.

  1. Author

   Ja, det känns bra motigt först, det gör det. 🙂

  1. Author

   Dom är varma och goa. 🙂

 3. De vottene du strikker så veldig gode og varme ut. Jeg strikker ikke så mye, men noen ganger får jeg ånden over meg. Flott pusekatt har du også, det er så utrolig mye godt selskap i sånne firbeinte pelssaker. God jul i husvogna!

 4. Bra att du har håven redo när du är ute på vift! Jag lägger in i förväg, vilket underlättar! Tack!

 5. Åååh mysiga vackra Nora! 🙂 Har lyxen att inte bo alltför långt bort heller så det blir en del turer dit emellanåt.
  Och så fint med snö och sol! 🙂

 6. Nora är så fint, länge sedan jag var där!
  Det ser onekligen ut att vara praktiskt med husvagn och kompakt boende, men jag vet inte varför du bor så just nu? Det kanske står i tidigare inlägg!
  God Jul där i ditt krypin!

 7. Bor du i Nora, mysig stad, är där nån enstaka gång sommartid. Varför husvagn? Var du inte på väg att flytta in i ett hus med nån o hade fått “eget rum” osv när jag läste sist? Hänger inte med riktigt.

  God jul!

 8. Känner igen det där med kundvagnstetrisen, trodde vi var de enda som sparat julmatshandlandet till i lördags men icke…

 9. Hej, hittar ingen presentation av bloggaren, men väldigt mysigt har du där i husvagnen. Jag har också bott i husvagn, mest på somrar men även ett par vintrar när maken jobbade borta. Önskar dig en god fortsättning på det nya året med mindre värk och mera ork!

  1. Author

   Nej jag har varit slö med bloggen…

   Tack snälla du, och god fortsättning! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *