Bland tomtar och troll

Qvick och jag gick en liten sväng i skogen med förhoppningen att hitta trattkantareller att torka och skicka till en vän. Några trattisar hittade vi inte men gott om andra, vackra svampar. Höstskogen är verkligen underbar! Och man väntar sig nästan att möta tomtar och troll och jag blir så sugen att ta fram ljuvliga Sagornas stickbok och sticka och njuta av den. Men… det finns tusen saker som måste fixas och stickorna får vänta till kvällen och kanske att det finns lite energi kvar då.

 

2 Comments

 1. Hej.
  Jag älskar bilderna på Qvick, han är så lik min föräldrafamiljs hund.
  Verkar också ha samma energi, och lust att leka och springa runt som vår hund hade.
  Gärna fler bilder på honom, det förgyller min dag.
  Jag önskar dig den bästa livskvalitet du kan ha, att du kommer att trivas i det nya hemmet, och att värken blir mindre än någonsin.
  Tycker att du är världens modigaste att flytta till bostad med utedass, jag är en mesig och mörkrädd stadsråtta som inte tänka mig att leva utan toalett inomhus.

  1. Author

   Qvick har hur mycket energi som helst (fast inne går han och lägger sig och tar detlugnt) och är så lycklig nu för att vi har så stora ytor där han kan springa omkring som han vill.:-)

   Utedass är bara tillfälligt, men jag har inga problem med det annat än att det är lite kyligt för rumpan. 🙂

   Tack för dina snälla ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published.