Träffar: 210

Jag var så glad när jag klev ut från jobbet i eftermiddags: det regnade och doftade såå gott och jag tänkte att nu åker jag hem och baara stickar hela kvällen och myser medan regnet öser ner utanför. Det är ju världens bästa stickmysväder, sånt!

Well…jag hann inte köra mer än några minuter förrän vindrutetorkarna bara tvärdog. I ösregn. Klart onödigt spännande. Jag fick köra åt sidan och stanna och vänta ut regnet (detta är varför man alltid, ALLTID, har en stickning med sig i väskan!) innan jag kunde fortsätta hemåt.

Jag har inte stickat en enda maska ikväll, istället kom en god vän och kikade på bilen och för det är jag så tacksam. Vi kom fram till att det antagligen gått sönder en liten “pinne” på torkarmotorn, den som liksom hakar i så att armarna rör sig över rutan. Fortsättning följer och under tiden får jag lifta till jobbet med vännen. Fredag, lördag och söndag är jag som tur är ledig.

Efter mekandet var jag för trött för att sticka så istället pysslade jag med garn och nu är mitt Instagram påfyllt med mer handfärgat sockgarn!

Gå gärna in på mitt Instagram och följ, gilla och dela så blir jag glaad. 🥰🙏❤️
(Och förstås, köp garn! 😁😘)

Scanna QR-koden för att direkt följa mig på Instagram!

Galna idéer, ja… Såna har jag gott om och häromkvällen fick jag klartecken för en av dem. Många tycker jag tappat all vett och sans (och jag får nog hålla med), men det blir kul!

1 kommentar

  1. Klart obra alltså!
    Hoppas fått ordning på den strulande “pinnen”. Har full koll på vad du menar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *