This content has been archived. It may no longer be relevant

Träffar: 511

Ja då har man fått leva ett år till, det känns himla bra. Och ännu bättre känns det som är just här och nu. Jag lever i en dröm, mitt i paradiset. Tillsammans med en människa jag respekterar och älskar nåt så oerhört mycket. T a c k s a m.

Födelsedagen började med frukost: kaffe och prinsessbakelse. 😉

Jag fick ett paket med favoritgodis, istoppat i ett par…ja vad heter det..? Grillvantar? Ugnsvantar? Precis vad jag önskat mig i alla fall!

Efter frukost åkte vi till kära fina Östansjö Trädgård, där fick jag handla växter, så många jag ville. Jag hade ju kunnat köpa allt de har förstås, men man ska plantera allt sen också. 😀 Det blev i alla fall en hel drös saker: körsbärsplommon, surkörsbär, fläder, humle, pioner, stockrosor, krusbärsbuskar, vinbärsbuskar, jättedaggkåpor, clematis m.m.

Vägen hem gick på lite omvägar, via Viby och Fjugesta bl.a. Det är såå vackert nu!

När vi kom hem var jag trött, trött så jag sov ett tag. Sen blev det middag med storfamiljen; vi köpte hem mat från den lokala asiatiska restaurangen. Gott gott!

Efter mat och dessert (smörstekt sockerkaka med stekt rabarber, jordgubbar och vaniljvisp – gott!) fick jag gå på skattjakt… 😀

49 burkar Monster, haha, han är galen den där mannen!

En kikare fick jag också, perfekt! Nu kan jag spana på vildsvin, harar, råddjur och rävar som ofta kommer på besök. Bra att ha med på skogsturerna också.

Vi avslutade födelsedagen med en tur till sjö och skog på småvägarna här omkring gården. Vi bor i en så otroligt fin trakt!

Vid 21:30-tiden fick vi (högst oönskat) besök, som vanligt. Denna gång en sugga med 6 små randiga kultingar. Söta, visst, men nej, vi vill inte ha dem här.

Som final: snö. Håhåjaja. 😀

9 kommentarer

 1. Härliga bilder som jag blir glad av😊 Du hade verkligen en fin födelsedag🎂
  Grattis igen och lycka till med allt.

 2. Men… WOW!!!
  Vilka absolut bästa sortens drömpresenter! Och skattjakten. Med rim!
  Stort Grattis på födelesedagen -den verkar ha varit av absolut bästa sort!

  (och ett jiiipppiii för att de äntligen har fått jättedaggkåpa, jag var där och frågade efter den flera veckor i rad, men då hade den ännu inte kommit.)

  1. Author

   Tack!! 🙂 Det var en helt fantastiskt fin födelsedag, i alldeles lagom tempo. 🙂

   Jättedaggkåpor är en favoritväxt verkligen, de är så fina och så bra att blanda ihop med annat. Och så blir man så glad när det ligger droppar i dem efter ett regn!

 3. Grattis i efterskott, Ulrika! Härliga bilder! Undrar om du fick en “bok” om Tanterna på Villagatan och deras utflykter? Hoppas! Och hoppas att den kunde glädja dig lite.

  1. Author

   Jaa det gjorde den, vilken glädje! Tack snälla du, jag blev verkligen superglad!! 🙂 <3


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *